Skip to main content


Handlevogn: kr 0,00

Produkter

Vi anbefaler:

Rhododendron 'Nova Zembla'

Roser - Klaseroser

Kvalitetssortert etter NS 4401.
Dette er riktblomstrende små «busker», 50–80 cm, som blomstrer lenge med fra enkle til tettfylte blomster i fantastiske farger. En lun vokseplass er avgjørende for resultatet. Djuplendt, plant i like deler av: grov grus, kompost og vanlig hagejord. Tilsatt 100 g fullgjødsel 11-5-18 pr m2. Etter planting + 2 kanner lunket vatn.
Søkebetingelser innen valgt kategori
Navn Hardførhet
Vekstvilkår
Farge
Makshøyde 
Egenskaper
Ingen matchende data ble funnet.
 

Tips til bruk av tabellen

  • Velg gjerne først en kategori blant de som vises på venstresiden under Planteutvalg.
  • Bruk søkebetingelsene ovenfor for å begrense utvalget enda mer hvis ønskelig.
  • Vis bilde og detaljer om planten ved å holde muspekeren over bildeikonet for hver plante. Klikk på bildeikonet for å få opp bildet i eget vindu.
  • Det blå 'Google search' ikonet, Google search, åpner et online bildesøk basert på latin navnet for planten. For de fleste planter gir dette gode og relevante treff så lenge navnet er unikt. Vi kan ikke garantere at alle plantebildene som kommer opp er tatt av rett type plante, eller at farger er gjengitt korrekt, så benytt tilbudet med edruelighet.
  • Klikk på ikonet for handlevognen for å legge 1 stk. av denne varen inn i din handlevogn. Du kan redigere antall eller slette varer i handlevognen ved å klikke knappen for Vis handlevogn øverst til venstre på siden. Den totale summen for alle varer i handlevognen vises også der.
  • Du kan sortere tabellen ved å klikke på overskriften til hver kolonne. Første klikk vil sortere stigende, andre klikk vil sortere synkende etter denne kolonnen. Tredje klikk vil fjerne kolonnen fra sorteringen igjen. Du kan sortere etter flere kolonner samtidig, i den rekkefølgen de blir valgt. Sorteringen nullstilles ved valg av en annen kategori, eller ved klikk på knappen under tabellen.
  • Angitt makshøyde er veiledende. Den reelle høyden vil variere med klimasoner, jordsmonn og andre voksebetingelser.
  • Hvis ikonet for handlevogn mangler og raden er rød er vi utsolgt for planten.
  • Planter beskrevet med 'VIS AKTSOMHET' er svartelistet i Artsdatabanken. Spredningsfaren vil avhenge av vokseplass og klimatiske forhold.